Vitaliteit, veerkracht en levensvreugde.

Doe jezelf een plezier. Kies voor wat je gelukkig maakt.

Ik ben Joyce van JoyVitality

Vroeger was ik graag buiten en zocht de natuur op. Nu nog steeds. Ik houd van afwisseling. Zo ben ik graag in contact met anderen en op z’n tijd zoek ik de stilte op. 

Voordat ik de keuze maakte om als zelfstandige te werken, heb ik jarenlang met plezier in het bedrijfsleven gewerkt. In diverse functies in de bouwsector. Hierdoor kwam ik in aanraking met een diversiteit aan mensen, op kantoren en op de projecten buiten.

Bewuster, krachtiger en gelukkiger
Als volwassene heb ik mij altijd persoonlijk ontwikkeld en een verscheidenheid aan opleidingen gevolgd. Dit kwam in een stroomversnelling nadat ik jaren geleden zelf thuis kwam te zitten door klachten van overspannenheid, RSI en ernstige bekkeninstabiliteit. Ik kwam mijzelf flink tegen en was inmiddels moeder geworden. Er volgde een traject waarin ik veel over mijzelf heb geleerd. Niet meer doorgaan op de automatische piloot, luisteren naar mijn lichaam en leren genieten van wat er “NU” is. Werken aan vitaliteit is een proces dat nooit ophoudt. Het heeft mijn veerkracht vergroot waardoor ik beter ben opgewassen tegen kleine en grotere levensgebeurtenissen die op je pad komen. Naarmate ik ouder word, krijgt levensvreugde een andere betekenis. Ik ben blij en dankbaar met het leven dat ik nu leid.

Wat geeft mij voldoening …….
In mijn werk koos ik ruim 20 jaar geleden al voor de richting van veiligheid en gezondheid. Mede door mijn eigen ontwikkeling, ontdekte ik mijn passie. Anderen begeleiden in het bewustwordingsproces op weg naar een mooier, gelukkiger leven. Mee kunnen veren in diverse omstandigheden. In werkrelaties spreekt het mij aan om werkplekken te onderzoeken en hierover te adviseren met als doel gezondheidsklachten verminderen en ziekteverzuim voorkomen. Dit is precies wat ik aanbied.

JoyVitality is er voor particulieren en bedrijven. 

VitaliteitsCoach

VitaliteitsCoaching is een specialisatie in gezondheidscoaching. De coach begeleidt de cliënt naar optimalisatie van een gezonde geest én een vitaal lichaam.

De diploma’s Vitaliteitscoach, Stress- en burnoutcoach, Gelukscoach en Lichaamsgericht coach zijn behaald bij Sonnevelt, opleiders voor een vitaal leven. HBO-niveau, 70CE, SNRO-geaccrediteerd, NRTO- en CRKBO-keurmerk.

Holistic pulser

Holistic pulsing massage is een methode die lichaam en geest uitnodigt om diep te ontspannen. Emotionele en fysieke blokkades kunnen hierdoor vrij komen. De cliënt wordt met de kleding aan, ritmisch gewiegd, gestretcht en gerold op een massagebank. 

Diploma: Wellness Academie HBO-niveau, BATT-geaccrediteerd.

Arbeidshygiënist

De arbeidshygiënist beschermt werknemers bij de gezondheid en het welzijn door anticiperen, herkennen, evalueren en beheersen van de gevaren voor gezondheid in de werkomgeving. 

Diploma: Post Hoger Onderwijs Veiligheidskunde (PHOV), Hobéon/SKO

Veiligheidskundige

De veiligheidskundige is de spil in de organisatie als het gaat over gezondheid en veiligheid conform de Arbowet. Gevaren worden in kaart gebracht en risico’s onderzocht. Beheersmaatregelen worden gedefinieerd met als doel uitval ten gevolge van werk-omstandigheden te voorkomen. 

 Diploma: Reed Business Opleidingen Hobéon/SKO

Ervaringen van anderen

Ik kom regelmatig bij Joyce in haar praktijk. Mijn ervaring is dat ik erg op mijn gemak ben daar in een rustige omgeving. Daardoor kan ik even de druk en stress van mijn werk laten gaan.

Joyce houdt mij een spiegel voor en stelt de juiste vragen. Daardoor krijg ik mijn kracht en energie terug. Ik kijk er dan ook naar uit om eens in de zoveel tijd naar haar toe te gaan. Ik zou haar zeker aanbevelen bij anderen.

Angela

Joyce, als collega coach zie ik je als een inspiratiebron voor je klanten met je energieke, positieve en krachtige persoonlijkheid.

Mireille

Laten we samen werken aan jouw oplossing.

Stel je voor hoe het is om meer vitaliteit, veerkracht en vreugde te ervaren in je huidige leven.