Ervaar vitaliteit, veerkracht en levensvreugde.

Het ontbreekt je aan energie

Je hebt een slechte leefstijl ontwikkeld. Slaapt slecht en hebt malende gedachten. Langzaam pleeg je roofbouw terwijl je je fit en vitaal wilt voelen. Je wilt beter om leren gaan met situaties die jou stress geven. 

Je bent niet meer wie je wilt zijn

De reacties die jij geeft naar je omgeving passen niet bij jou. Je voelt je onrustig. Je reageert vaak emotioneel terwijl je vanuit beheersing en zelfvertrouwen wilt communiceren.

Jouw lichaam vertoont steeds meer ongemakken

Steeds vaker heb je last van lichamelijke klachten. Spierpijn, hoofdpijn en hartkloppingen. Daar wil je vanaf. Herkennen, erkennen en in actie komen. 

Leer te leven vanuit innerlijke rust

Al kun je niet precies de vinger op de zere plek leggen, je weet dat het tijd is voor verandering. Dat is nog niet makkelijk. Zeker als goede begeleiding ontbreekt. 

Doordat ik oplossingsgericht en interactief coach, word je uitgedaagd om vanuit eigen kracht aan jouw doel te werken. Denkkracht, emotiekracht, creatiekracht en daadkracht worden gestimuleerd.  

Gun jezelf de ontwikkeling en ontdek dat je gedachten en gedrag kunt beïnvloeden. Op een manier die bij jou past, stap voor stap. Je herkent patronen en doorbreekt ze. 

Dit heeft invloed op allerlei levensgebieden, privé en werk. Fijn voor jezelf én jouw directe omgeving. 

 “Het is mijn missie om anderen te ondersteunen in mentale, fysieke, sociale en emotionele gezondheid”

Ervaar balans

Anderen omschrijven mij als een coach die vanuit betrokkenheid inspireert en motiveert. Ik benader de vraag vanuit diverse invalshoeken, vanuit een holistische gedachte dat lichaam en geest één zijn.

Afhankelijk van wat het doel is van de coaching, maak ik gebruik van diverse tools. Holistische pulsing massage, adem en aandachtsgerichte oefeningen zijn daarvan een voorbeeld. Heb je moeite met “loslaten” en sensaties in je lichaam “voelen” dan kunnen we daarmee aan de slag. We gaan op zoek naar antwoorden op jouw vraag. Misschien wel naar de vraag áchter de vraag. Wat belemmert je? Ervaar je stress door dingen die misschien anders zouden kunnen? Maak je het jezelf soms onnodig moeilijk? Is jouw glas half vol of half leeg? Positief denken kun je leren.

Elementen uit de vitaliteitspiramide van psycholoog Albert Sonnevelt lopen als een rode draad door de sessies. De piramide is opgebouwd in volgorde van belangrijkheid en start met zinvol leven en eindigt met optimale voeding.

“Vanuit ervaring weet ik hoe fijn het is om je te laten begeleiden op weg naar duurzaam geluk”

Zinvol leven en ondersteunende relaties

Leven met passie geeft je energie. Wat is jouw doel in het leven? Wat geeft voldoening? Welke kleine bijdrage kun jij leveren in jouw omgeving?

Hoeveel tijd besteed jij aan het opbouwen en bijhouden van je vriendenkring? Met wie voel jij je verbonden, onvoorwaardelijk?

Positief denken en regelmatig herstelmomenten

Positiviteit is van invloed op je hele systeem. Het gaat erom hoe je tegen dingen aankijkt. Wat maakt jou langdurig gelukkig?

Rustmomenten zorgen voor herstel van lichaam en geest. Zo levert een topsporter de beste prestaties. Hoe vaak vertraag jij bewust?

Voldoende beweging en optimale voeding

Bewegen helpt om spanning los te laten en maakt feelgood hormonen aan. Hoe integreer jij dit in je dagelijkse leven?

Eet jij met aandacht de juiste brandstof. Vitamines, mineralen, eiwitten, goede koolhydraten en juiste vetten?

Ervaringen van anderen

De coachsessies heb ik als goed, veilig en vertrouwd ervaren. Sommige sessies deden we buiten, wandelend in de natuur. Soms zie je de dingen zelf niet meer zo helder en dan is het fijn om zo nu en dan ondersteuning te krijgen bij iemand die je net dat laat inzien wat je nodig hebt. Als ik bij Joyce ben geweest, kan ik daarna weer verder. Ik raad het aan om eens kennis te maken met haar.

Brigitte Schenk

Secretaresse

Met vriendelijke en zachte hand wist Joyce van JoyVitality mijn lichaam in beweging te zetten. De pulsing-methode die zij toepast is een ware weldaad voor je lichaam en geest. Na de eerste keer was mijn energie level al gestegen en voelde mijn lijf minder pijnlijk aan. Door mijn fybromyalgie heb ik vaak last van stijfheid en spierpijnen, Pulsing is voor mij een uitkomst. De behandeling start met een coaching sessie, waarbij Joyce mij nieuwe inzichten geeft. 

Joyce Koster

Virtual assistant, Virtujoos

Als jij niet in jezelf gelooft, wie dan wel?

Wil jij het ervaren, ik begeleid je op weg naar de betere versie van jezelf. Gun jezelf dit kado.

Aan onze eerste intake zijn geen kosten verbonden, daarna besluiten we of we met elkaar verder gaan. Is de prijs te hoog vanwege jouw financiële situatie? Geef het aan, dan bespreken we een oplossing.

Ben jij toe aan een mooier leven met meer vitaliteit, veerkracht en levensvreugde?

Wat je aandacht geeft, dat groeit.

Veelgestelde vragen

Hoeveel sesies heb ik nodig?

Het aantal afspraken is van tevoren niet exact te bepalen. Wel kunnen we na de intake een inschatting maken.

De intensiteit van de coaching is afhankelijk van de hulpvraag en het doel dat je voor ogen hebt.

De frequentie van de holistische pulsing massage is afhankelijk van het effect en de behoefte. 

Bied je ook online coaching aan?

Coaching via onlineverbindingen of telefoon behoren tot de mogelijkheden. Bij de intake worden hierover afspraken gemaakt. 

JoyVitality doet er alles aan om veiligheid en privacy te waarborgen via onlineverbindingen en verwijst hiervoor naar haar Algemene Voorwaarden.

 

Worden de kosten van coaching/counseling vergoed?

De kosten voor de diensten van JoyVitality worden niet vergoed door een ziektekostenverzekering. Veel werkgevers willen wel bijdragen in de kosten omdat de begeleiding uitval kan voorkomen óf kan helpen om weer aan het werk te gaan. Informeer naar de mogelijken bij jouw werkgever. Desgegewenst stel ik een aanbevelingsbrief op. 

Wat is het verschil tussen counseling en coaching

Counseling is een vorm van hulpverlening waarbij onderliggende patronen worden onderzocht die ten grondslag liggen aan een probleem. Vervolgens wordt gewerkt aan hoe onderliggende oorzaken en patronen veranderd kunnen worden, met als doel problemen op te lossen.

Coaching is een begeleidingsvorm waarbij gekeken wordt naar nieuwe strategieën vanuit mogelijkheden en sterke punten van de cliënt. Deze wordt uitgedaagd om zelf stappen te ondernemen.

JoyVitality combineert beide begeleidingsvormen en past deze toe op verschillende momenten in het proces. 

Ervaringen van anderen

Holistic pulsing, wat een mooie ervaring! Ik had het wel eens als kort onderdeel in een massage ontvangen, maar nog nooit als totaalbehandeling. Ik was nieuwsgierig en had er zin in.

Door het warme ontvangst van Joyce en de sfeervolle praktijkruimte, voelde ik me al snel op mijn gemak. Gewoon plaatsnemen, in je eigen kleding, op een comfortabele massagebank.

De totale sfeer maakte dat ik lekker ontspannen op de bank lag. Toen Joyce aan haar pulsbehandeling begon, kon ik mij daar direct aan overgeven. Ik heb een diepe ontspanning ervaren en het gevoel of alles lekker los kwam in mijn lichaam. Na afloop was ik diep weg en had ik weinig zin om op te staan. De hele avond is dit ontspannen gevoel bij mij gebleven en ik heb heerlijk geslapen. Joyce bedankt voor deze bijzondere ervaring.

Kitty van Rijn

Beauty Special Intuïtieve Business Mentor

Ik heb de coachsessies bij Joyce als zeer prettig ervaren. Joyce stuurde mij vooraf een vragenlijst en aan de hand daarvan gingen wij met elkaar in gesprek. Joyce kan goed luisteren en observeren en zij stelt je echt op je gemak. Bovendien straalt zij een rust uit waardoor je ontspannen in het gesprek bent.

Ik heb door de sessies met Joyce weer een paar handvatten gekregen die ik zowel in werk als privé sfeer kan toepassen.

Ik kan Joyce Rijkeboer als vitaliteitscoach echt aanbevelen!

Philana Jonkman

Officemanager

Wil jij leven met meer JOY!

Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen…..